Indret den hyggeligste stue at varme sig i til vinter - 4 gode tips

Når vinteren har meldt sin ankomst, og man kan se, at det bliver mørkere udenfor og mærke, at det er koldere, så er der næsten ikke noget bedre end at gemme sig derhjemme. Men det kræver altså også, at man har en hyggelig stue, hvor man netop kan pakke sig godt ind, drikke en kop varm te og måske se nogle serier eller film i fjernsynet. Herunder kommer der altså 4 gode tips til at indrette en dejlig og hyggelig stue, som man kan varme sig i til vinter.

Dejlige varme tæpper

Noget af det, som der i hvert fald er brug for, hvis man vil skabe en hyggelig stue, hvor man kan holde sig varm gennem hele vinteren, er tæpper - og dem kan man faktisk ikke få nok af. Det er altså rigtig hyggeligt, hvis man bare har en masse forskellige tæpper til at ligge rundt omkring i stuen, så man altid har et i nærheden.

Hvis man vil gå helt all in på tæpper, der er varme, så findes der faktisk også et såkaldt varmetæppe, som er et normalt tæppe, som man så kan varme op. Så hvis man har skruet ned for radiatoren og ikke rigtig føler, at et ganske almindeligt tæppe kan varme nok, så er det måske en god nok ide at have et varmetæppe på lager et sted.

Bløde møbler med fåreskind

I forlængelse af forrige afsnit kan man også tilføje endnu flere bløde og varme ting til indretningen. Det kunne eksempelvis være en lille lænestol med fåreskind, da fåreskind både giver varmen, når man sidder på det og desuden giver en rigtig hyggelig og hjemlig stemning, som passer perfekt til møbler. I den forbindelse kan man også sørge for at have en masse bløde og dejlige puder i sofaen for igen at lave den her varme, hyggelige stemning i rummet.

Et lækkert gulvtæppe

Der er nogen, der foretrækker at have en indretning uden gulvtæpper - især hvis man har en stue med et rigtig flot gulv. Men man skal måske lige overveje, om det ikke vil være en god nok ide med nogle gulvtæpper, når de koldere tider nærmer sig - især hvis man ikke har gulvvarme, eller hvis gulvet på en eller anden måde er så det føles lidt køligt, når man træder på det.

Derudover kan nogle fine gulvtæpper også bidrage rigtig meget til den hyggelige og indelukkede stemning, som mange går efter at skabe, når det netop er de kolde og mørke tider, vi går i møde. Så må man selv finde ud af, hvor mange gulvtæpper der skal til, hvilken farve der skal bruges og hvilket materiale, der giver den bedste stemning og følelse.

Masser af stearinlys

For lige at sætte prikken over i'et i denne hyggelige stue, som man bare skal bruge al sin tid i til vinter, skal der selvfølgelig også være en masse levende lys. Og det er der to grunde til. Først og fremmest så er det jo bare det hyggeligste, når der er gang i de levende lys - de passer bare helt perfekt til de mørke tider, hvor der jo er brug for mere lys end normalt.

Og for det andet så giver levende lys jo også lidt varme fra sig, fordi det netop er en rigtig flamme, der er på spil, og ikke bare en lampe. Så det er med at skrue lidt ned for de lamper, der står rundt omkring, så man i sin stue kan opleve både varmen og hyggen fra den mange stearinlys og lysestager, som man har stående rundt omkring. Så er stuen ellers ved at være klar til vinter!

Menu
Top