Du er landet på Varmetæppe.dk, det helt rigtige sted at finde Reer varmedunk. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Reer varmedunk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Varmedunk – Hvid – REER

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Børn i balance.

Her kan “Varmedunk – Hvid – REER” fås til 129,- kr.

Se hos Børn i balance ❯❯

2: Varmedunk – Blå – REER

Sidste produkt på vores liste er Varmedunk – Blå – REER som vi har fundet til 129,- hos Børn i balance.

Forhandlerens beskrivelse:
Varmedunk til børn Sød varmedunk, der kan varme i kulden og kan give lindring og trøst ved mavesmerter og muskelspændinger.
Varmedunken er perfekt under dynen og vinteren eller med i barnevognen.  Fyld blot varmedunken med varmt vand og lad dit barn putt…

Se hos Børn i balance ❯❯

Dyreste Reer Varmedunk på listen er Varmedunk – Hvid – REER fra Børn i balance med en pris på 129.00. Billigste udvalgte Varmedunk er Varmedunk – Hvid – REER som du kan købe for 129.00 hos Børn i balance. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Reer Varmedunk data og priser er hentet fra 1 butikker (Børn i balance). Alle Reer Varmedunk tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Varmedunk guides:

Fandt du ikke det rigtige Varmedunk blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Varmedunk: