Du er landet på Varmetæppe.dk, det helt rigtige sted at finde varmetæppe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle varmetæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Nordica varmetæppe – Cosy Hug – Grå

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 979.00, nu kun 399,-.
  Du sparer 580 kr. / 59 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Mærke: OBH

Vores første anbefaling er “OBH Nordica varmetæppe – Cosy Hug – Grå” fra mærket OBH.

Produktet er lige nu på tilbud hos Coop.dk hvor prisen er sat ned fra 979.00 til 399,- – en besparelse på 580 kr. / 59 %

Forhandlerens beskrivelse:
Varmetæppe, 130 x 160 cm, 10 temperaturindstillinger, aftagelig regulator, tåler maskinvaskNår du fryser, er det dejligt at krybe ind under et skønt varmt tæppe i sofaen.
Denne varmeplaid i blødt stof er 130×160 cm med hele 10 temperaturindstillinger….

Se hos Coop.dk ❯❯

2: OBH Nordica varmetæppe – Cosy Hug – Sort

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 979.00, nu kun 499,-.
  Du sparer 480 kr. / 49 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Mærke: OBH

Anden anbefaling har vi fundet hos Coop.dk, hvor du kan købe OBH Nordica varmetæppe – Cosy Hug – Sort til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når du fryser, er det dejligt at krybe ind under et skønt varmt tæppe i sofaen.Denne varmeplaid i blødt stof er 130*160 cm med hele 10 temperaturindstillinger.130 x 160 cm varmeplaid i ekstra blødt og behageligt stof.10 temperaturindstillinger, automatisk…

Se hos Coop.dk ❯❯

3: Hotties varmetæppe

Næste anbefaling er “Hotties varmetæppe”.

Dagens bedste tilbud på “Hotties varmetæppe” har vi fundet hos Alttilhundogkat.dk hvor prisen lige nu er 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den blide moderate varme er ideel til at fremme genopretningen og reducere stress efter et besøg hos dyrlægen eller kenneler og letter ømhed og smerter hos katte, hunde og andre kæledyr….

Se hos Alttilhundogkat.dk ❯❯

4: Beurer Comfort dobbelt varmetæppe UB 190

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beurer

Produkt nummer 4 på vores “varmetæppe-liste” er Beurer Comfort dobbelt varmetæppe UB 190 som du lige nu kan købe for 1499,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Forbliv varm takket være Beurer varmetæppet UB 190, og styr temperaturen fra din smartphone.
Varmetæppet har 9 varmeindstillinger, separate zoner til krop og fødder samt indstillelige varmeopsætninger….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Varmetæppe – Grå

Forhandlerens beskrivelse:
Varmetæppe – Grå Varmetæppe – Grå er din varmekilde.
Varmetæppet kommer med 3 temperatur indstillinger, så du kan indstillede den til den mest bekvemt temperatur.
Varmetæppet virker optimalt til kun en person, da den med sine 150×80 cm, dog kan den være o…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

6: RE varmetæppe i fleece

Forhandlerens beskrivelse:
Slap af med det hudvenlige RE varmetæppe i fleece.
Det maskinvaskbare tæppe har 6 temperaturindstillinger og en autoslukfunktion efter cirka 3 timer….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Beurer Comfort dobbelt varmetæppe UB 86

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beurer

Forhandlerens beskrivelse:
Forbliv varm vinteren igennem takket være Beurer varmetæppet UB 86.
Varmetæppet har 9 varmeindstillinger, separate zoner til krop og fødder samt timer-funktion og overophedningsbeskyttelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

8: Beurer Comfort varmetæppe UB 56

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beurer

Sidste produkt på vores liste er Beurer Comfort varmetæppe UB 56 som vi har fundet til 999,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Forbliv varm vinteren igennem takket være Beurer varmetæppet UB 56, der er designet til dobbeltsenge.
Varmetæppet har 4 varmeindstillinger og er sikkert at bruge takket dets overophedningsbeskyttelse og automatiske slukkefunktion….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste varmetæppe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse varmetæppe:

Dyreste Varmetæppe på listen er Beurer Comfort dobbelt varmetæppe UB 190 fra Elgiganten med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Varmetæppe er Hotties varmetæppe som du kan købe for 219.00 hos Alttilhundogkat.dk. Forskellen på de to priser er 1280 kr. – de 8 Varmetæppe vi har fundet koster i gennemsnit 1401.09 kr.
Ovenstående Varmetæppe data og priser er hentet fra 15 butikker (Coop.dk, Proshop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Alttilhundogkat.dk, Elgiganten, PanzerScreen.dk, BalderClothes.com, PrisPresseren, Evermart.dk, Homeshop.dk, Hjemmets, Gucca.dk, Coolshop.dk, Manillo.dk). Alle Varmetæppe tilbud er opdateret i dag 13-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Varmetæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Varmetæppe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Varmetæppe:

4 grunde til at du kommer til at elske et varmetæppe

Overvejer du at købe et varmetæppe? Det kan være en meget god ide at gøre. I denne artikel vil vi snakke lidt mere om hvorfor det er en god ide at købe et varmetæppe. Det er derfor en god ide at læse denne artikel igennem, hvis du stadig mangler lidt overbevisning. 

Slip for kulden

Det er først og fremmest en god ide at anskaffe et varmetæppe, fordi det kan hjælpe dig med at holde dig varm om natten eller når du får en lur midt på dagen. Og det er trods alt noget som er meget vigtigt i et koldt land som dette.

Vi kan hurtigt gå hen og få det rigtig koldt i vores boliger, når vinteren ankommer. Og de rigtig gamle danske boliger kan ikke sådan holde kulden ude. Det kan derudover være meget dyrt at skrue højt op for varmen, fordi de gamle boliger ofte er så dårligt isoleret, at varmen simpelthen siver ud igen næsten med det samme.

Det kan af disse grunde være en god ide at anskaffe et varmetæppe. Med sådan et er du helt sikker på, at du ikke ender med at fryse om natten.

Kan bruges på de kølige sommernætter

Du kan faktisk også vælge at bruge et varmetæppe på de lidt køligere sommeraftener. Det er for eksempel meget dejligt at have vinduet stående åben, fordi man dermed kan få lidt frisk luft ind midt om natten. Men det er ikke en god ide at gøre dette, hvis man ligger og småfryser hele natten. På den måde vil man nemlig vågne op til flere gange og dermed får man ikke sin nattesøvn.

Et varmetæppe er et godt kompromis. Med denne kan man nemt have sit vindue stående åben og få noget frisk luft, samtidig med at man ikke fryser. Det er især ideelt at gøre dette på de sommerdage, hvor kulden rigtig kommer frem om natten men det hurtigt bliver varmt igen, så snart solen står op. På den måde behøver man ikke at vågne op ved at man ligger og koger på en tidlig sommermorgen.

Ikke tung at ligge med

Det dejlige ved et varmetæppe er, at de som regel ikke er så tunge at ligge med. Dette kan naturligvis variere lidt fra model til model men i bund og grund er de tynde ligesom almindelige tæpper. Og det er noget mange danskere rigtig godt kan lide.

Nogle mennesker kan godt lide at ligge med nogle rigtig tunge dyner, da det får dem til at føle sig trygge. Det er blandt andet det, kugledyner er godt for. Men nogle mennesker kan også finde det en del utrygt at ligge med så tung en dyne. Og det er derfor en god ide at have et varmetæppe, så du stadig får den varme en tung dyne kan give uden at du får den tunge følelse.

Nem at pakke væk

Det dejlige ved et varmetæppe er også, at det er meget nemt at pakke det væk, når man ikke bruger det. Der vil med garanti være tidspunkter i løbet af året, hvor du aldrig rigtig har brug for dit varmetæppe. Under sådanne tidspunkter vil du naturligvis gerne gemme det væk ind i et skab eller lignende, så det ikke ligger fremme og fylder. Og det kan du nemt gøre med et varmetæppe, som ikke fylder særlig meget.

Købe varmetæppet online? 3 udmærkede argumenter for at du skal gøre det

Det er ikke ligefrem fordi vi mangler argumenter for hvorfor vi synes du bør købe dit varmetæppe på nettet – ellers havde vi ikke lavet varmetæppe.dk. Men for at undgå at skrive en hel roman har vi skår det lidt ned – så har får du vores 3 bedste argumenter for at handle online.

Du kan kan spare meget på internettet

Du kan tit spare rigtig mange penge når du køber dit varmetæppe på nettet frem for i butikken. Det kan du fordi det på nettet er meget nemmere at finde de gode tilbud.

I de rigtige butikker skal du gå fra butik til butik, eller sidde og bladre i tilbudsaviser. På nettet kan du bare gå ind på varmetæppe.dk, hvor vi hver dag opdaterer priserne fra mange forskellige forhandlere. Og så er det ellers bare at sammenligne priser – meget nemt.

Personlig betjening er stadig en mulighed når du køber online

Du er måske ved at blive overbevist om at nethandel er en god ting. Varerne er billigere, returretten bedre, og nu har du fundet det helt rigtige varmetæppe via varmetæppe.dk. Men du savner alligevel lige at kunne snakke med et rigitgt menneske af kød og blod. Fortvivl ikke.

For langt de fleste webshops (hvis ikke dem alle) har nemlig et telefonnummer man kan ringe til og få rådgivning inden man laver sit køb. Det er det bedste af to verdener – den fysiske butiks kundeservice til onlinehandlens priser.

Aldrig udsolgt

Når du tager ned til butikken for at slå til på deres tilbud på varmetæpper er det altid lidt af et sats. Har tilbuddet været for godt og der er blevet udsolgt? Den sats behøver du ikke tage når du handler online. Her kan du se om der er udsolgt eller ej, inden du bruger 20 minutter på at komme ned til butikken. Og selv hvis der er udsolgt? Så er der som regel minimum 3 butikker mere der stadig har varmetæpper på lager og gerne sender den til dig.

Et godt domæne

Ud over varmetæppe.dk driver vi også siden vågelamper.dk – prøv at giv den et besøg.

Måske kan du også lide:

Her på Varmetæppe.dk skriver vi ikke kun om Varmetæppe – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: